Avanture

Canoe safari – Rijeka Zrmanja koja je sama po sebi jako lijepa, nudi uživanje u ljepoti njene vode. Dok veslate po vodi i slušate njene zvukove bit ćete opčinjeni skladom i mirnoćom oko sebe. Vožnja po Zrmanji dalje se nastavlja prema rijeci Krupi, gdje uveslavate ispod slapova i uživate u prirodnoj hidromasaži. Tu Vas očekuju nevjerovatno čista voda i bajkovit tijek rijeke Krupe za koju većina ljudi ne zna da postoji. Vrijeme na rijeci provest ćete kupanjem u samoj rijeci i bacanjem čamca niz slapove dok sam slap obilazite pješice. Daljnji tijek rijeke nagrađuje Vas mnoštvom prohodnih slapića, a kako je voda ljeti topla i bistra, ona je pravi raj za početnike.

 

Mountain biking – Vransko jezero predstavlja prirodni fenomen u kraškom području Dalmacije. Vodena površina od 3000 hektara i dužina od 12,5 km govori da se radi o najvećem jezeru u Hrvatskoj. U ljepoti ovog jezera možete uživati bez prisustva buke automobila i zaguščkivosti ispušnih plinova. Vožnje biciklom po prekrasnom krajoliku daje osjećaj potpunog sklada i jedinstvenosti s prirodom. Ukoliko se tijekom vožnje umorite osvježenje će Vam ponuditi čista i uvijek svježa voda Vranskog jezera.

 

Trekking/free climbing – Jutarnje pranje zubi slanom vodom iz Jadranskog mora pomalo je neobično ali pruža jedinstveni osječaj. Nakon toga možete se dalje uputiti cestom koja vodi do Paklenice koje je poznati centar za sportsko penjanje. Dok hodate planinskim putem okrižiju Vas velike stijene na koje se lako popeti, ali jednako tako i one koje su ljudskom rodu u potpunosti nepristupačne. Put vodi kroz sjenovite djelove Velebita sve do najvećeg vrha – Vaganskog vrha. Pogled koji se odavde pruža je toliko nevjerovatani nezaboravanstoga to jednostavno trebate doživjeti. U tom trenutku gotovo će Vam se nevjerovatnom činiti činjenica da ste prije svega nekoliko sati bilo na morskoj razini.

 

Vjenčanje – Odlučili ste uploviti u bračnu luku?

 

Otplovite s nama na Kornate i recite “DA”. Predlažemo Vam pomalo nekonvencionalno ali nezaboravno vjenčanje u crkvici Gospe od Tarca. Organizaciju prepustite nama. Ljepotu plovidbe upotpunit će dalmatinski specijaliteti i slastice te jedinstveni zalazak sunca na otvorenom moru.

 

Sretno!