Smještaj

Apartmani i sobe koje Vam nudimo kompletno su opremljeni za ugodan boravak. Sastoje se od potpuno opremljene kuhinje, spavaćih soba, kupaonice, a uključuju terasu ili balkon. Kod većine apartmana parking je osiguran u dvorištu kuće. Neki apartmani imaju SAT-TV, klima uređaj i priključak za internet.

U dnevnu cijenu uključen je inventar u kuhinji, tjedna izmjena posteljine i ručnika, utrošak struje, vode i plina. Raspolažemo velikim brojem apartmana i soba a ovdje Vam prezentiramo samo dio naše bogate ponude!

  • Pretraživanje smještaja

Tipovi apartmana:

Tip studio – apartman se sastoji od mini kuhinje i sobe s kupatilom, a cijena apartmana je od 244,00 kn/dan. (cca 33€/dan)

Tip A2 + 2 – apatman se sastoji od kuhinje, jedne spavaće sobe, kupaone i 1 ili 2 dodatna ležaja koji mogu biti u sobi ili blagovaonici, a njegova je cijena od 296,00 kn/dan. (cca 47€/dan)

Tip B4- apatman se sastoji od kuhinje, dvije spavaće sobe, kupaone i 1 ili 2 dodatna ležaja koji mogu biti u sobi ili blagovaonici, a njegova je cijena od 296,00 kn/dan. (cca 49€/dan)

Tip C6- apatman se sastoji od kuhinje, tri spavaće sobe, kupaone i 1 ili 2 dodatna ležaja koji mogu biti u sobi ili blagovaonici, a njegova je cijena od 488,00 kn/dan. (cca 66€/dan)

Tip D8- apatman se sastoji od kuhinje, četiri spavaće sobe, kupaone i 1 ili 2 dodatna ležaja koji mogu biti u sobi ili blagovaonici, a njegova je cijena od 644,00 kn/dan. (cca 83€/dan)

Smještaj se plaća isključivo u kunama gotovinom!

Check in: 12.00 sati, check out: 9.00 sati.

Pregledavanje stranice 1 od 8. Kapacitet Broj soba Naziv
Prethodna
Sljedeća
Pregledavanje stranice 1 od 8. Kapacitet Broj soba Naziv
Prethodna
Sljedeća